Pesnikovanja

Dragi uporabniki spletne strani, nahajate se na strani, kjer je bila pesniška zbirka. Na njej najdete še 3 izbrane pesmi. Če želite brati več pesmi, ki so objavljene v zbirki POPOLNOMA NASKRIVAJ, pesnikovanja, mi pišite na:  lebarorama@gmail.com , za Vanjo.

ZNANJE

Novo znanje. Da bo kaj haska. Da bo ideja, ki bo prinesla NOVO možnost.  Novo znanje, nova možnost.  Da bo zame spet priložnost.  Potem pa priznanje.  In spet novo znanje.  In ta krog se vrti.  Dokler se živi.

SOS V STEKLENICI

So stvari, ki so tu danes, jutri.  Je reka, ki teče.  Vržem dobro zaprto sporočilo v steklenici.  In nismo mi ujeti v bobnu.  Niti sporočilo ni ujeto v steklenici.  Le reka je polna steklenic.

PREBUJENJE

Moje prebujanje je mižanje najprej z obema očesoma.  Moje prebujanje je potem žmiganje.  WAKE UP and FIGHT FOR YOUR RIGHTS and SIMPLE WORK  Ko ti vse uspeva, je to fino dejstvo.  Ti pa hrepeniš po finem spancu. In zaspiš.  WAKE UP and FIGHT FOR YOUR RIGHTS and SIMPLE WORK  In kaj potem, ko te spustijo iz zimskega spanca. Boš pomežiknil k soncu in izginil.  WAKE UP and FIGHT FOR YOUR RIGHTS and SIMPLE WORK

sence3_Page_05Vabljeni ste, da ostanete na spletni strani in prebirate ostala zapisana dela, ne le literarna, temveč tudi kreativne zapise in praktične vaje za Umska poigraVanja z BesedoVanja.