Delavnica na otroškem taboru

Preživimo dopoldan z Vanjo:

“Jaz sem si želela, da bi prirejala možganske olimpiade, da bi lahko bila med tistimi super geniji, ki vedo nekaj nenavadnega. Tako sem Iz svojega imena naredila didaktično igro. In sem se s tehnikami spomina in urjenja možganov potrudila narediti super abecede. Zato lahko zdaj naštejem veliko besed, ki so na seznamu v VAVAPEDIJI.
Veliko sem jih zbrala v e knjigi až4000, Literarna opisovanja besed. Te besede so predstavljene tudi na zastavicah, s katerimi sem okrasila prostor. Otrokom sem za popestritev 100 besed naštela kar iz glave.        
                                       FOTO: Tanja HSD
“Želim si družino, ljubezen, mir, žival in nekaj bi tudi rad v življenju postal.”
Manjša skupina otrok (8, razpon 6 – 11 let), se je zbrala v Hiši sadežev družbe, Murska Sobota. Srečali smo se z namenom, da izdelamo čudežno beležko želja. Z obilo zabave in igre. Tako smo se spoznavali, preizkušali naš spomin in iskali svoje želje.
Skrivnost čudežne beležke je, da v njej izbrane želje, ki si jih izpolnimo odkljukamo in zapišemo nove in nove želje. Bolj, kot rastemo, več želja se nam izpolni, medtem ko jih odkrivamo.
                                       Foto: Dominik G.
Pomislite samo na velike idole. Na vse tiste, ki jih tako močno občudujete. Mislite, da so kar tako čez noč uspeli. Niso, veliko vsega so se morali naučiti in prehoditi poti. Predvsem pa so točno morali vedeti, kaj hočejo. Zapišite, kaj hočete. In se borite za to, da boste to dosegli.
pripravila, izvajala, zapisala … z veseljem … Vanja